Om sidan

Välkommen till Sverigesmatkassar.se!

Idén till detta projekt dök upp när jag satt och sökte efter vilken matkasse som skulle passa oss här hemma. Det visade sig vara ganska så svårt så jag valde helt enkelt att testa alla matkassar och sen publicera det så det skulle bli lite enklare för nästa person efter mig att hitta rätt. Alla mina recensioner finns nu att läsa helt gratis. Länkarna på sidan är annonslänkar för att innehållet ska kunna fortsätta vara greatis.

Jag är kanske ingen kock men jag tycker om att laga mat och uppskattar en välgjord rätt. Att stå i köket i tre timmar och laga en tre-rätters kan ju vara ett av det mest avslappnande som finns (så länge det inte kokar över). Tyvärr så hinner man sällan med det i dagens samhälle där allt ska gå fort.

Tur är då att matkassar finns, så att man kan få i sig nyttig mat på kort tid. Dessutom slipper man planeringen, vilket är något jag har jättesvårt för. Med alla versioner av matkassar som finns idag så finns det något för alla, jag är dock lite mer åt det klassiska hållet. Det är spännande med nya rätter, men när jag sitter där och ska beställa så är det skönt att veta att man får en vanlig carbonara.

Lycka till i köket nu!

Kontakt

Har ni några frågor eller vill mig något så är ni välkomna att kontakta mig på info@sverigesmatkassar.se.

Integritetspolicy & Allmänna villkor

Här kan ni läsa sidans integritetspolicy & allmänna villkor.