Integritetspolicy & Villkor

Vilka vi Àr

VÄr webbplatsadress Àr: https://sverigesmatkassar.se.

Följande integritetspolicy och allmÀnna villkor styr anvÀndningen av webbtjÀnsten Sverigesmatkassar.se. Genom att anvÀnda vÄr tjÀnst bekrÀftar du att du har lÀst, förstÄtt och accepterat dessa villkor. Om du inte godkÀnner villkoren ber vi dig sluta anvÀnda denna tjÀnst.

Vilka Àr vi?

Sverigesmatkassar.se Àr en jÀmförelsetjÀnst och guide om matkassar. Sverigesmatkassar.se driver ingen egen försÀljning av matkassar, utan publicerar endast information om andra tredjeparts-tjÀnster. Sverigesmatkassar.se Àr helt kostnadsfritt att lÀsa, och anvÀndaren kommer aldrig krÀvas pÄ nÄgon form av ersÀttning för anvÀndande av sidan. Sverigesmatkassar.se finansieras genom sÀrskilda avtal med de matkasssebolag som listas pÄ webbsidan.

AffiliatelÀnkar

Sverigesmatkassar.se anvÀnder affiliatelÀnkar, vilket innebÀr att provision erhÄlls för förmedlade kunder. De lÀnkar som finns pÄ vÄr webbplats och som leder till matkassar Àr affiliatelÀnkar. LÀnkarna Àr ett sÀtt att mÀta trafik som kommer frÄn oss, vilket sedan vÄr provision baseras pÄ. Dessa lÀnkar möjliggör för vÄr tjÀnst och vÄrt redaktionella innehÄll att vara kostnadsfri för dig.

Hantering av personuppgifter

Sverigesmatkassar.se hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s allmÀnna dataskyddsförordning (GDPR). Som anvÀndare har du rÀtt att begÀra ut samtlig information som Sverigesmatkassar.se samlat in.

Sverigesmatkassar.se hanterar inte kompletta personuppgifter eller informationen som uppges till en matkasse-leverantör vid registrering. Uppgifter kopplade till en registrering hanteras av företaget dÀr registrering sker.

Sverigesmatkassar.se samlar in information för de ÀndamÄl vi beskriver nedan.

Information om anvÀndning av webbplatsen

Vi anvÀnder tredjepartsföretag för att analysera och förbÀttra webbplatsen. Information som samlas in om din enhet Àr bland annat IP-adress, operativsystem, plattform och geografisk placering. Vi samlar Àven in information om hur du interagerar med webbplatsen, till exempel vilka undersidor som besökts och hur anvÀndaren nÄdde och lÀmnade tjÀnsten.

DÄ vi inte samlar in nÄgra personuppgifter som namn eller adress kan ovan information inte kopplas till dig personligen.

Vi anvÀnder cookies för att förbÀttra din upplevelse.

VĂ„rt ansvar

Sverigesmatkassar.se, eller dess Àgare, tar inget ansvar för eventuella skador eller konflikter som kan uppstÄ mellan matkasse-leverantörer och dess kunder. Vi ansvarar heller inte för eventuella bedrÀgerier som personer blir utsatta för. DÀremot kan vi rekommendera ÄtgÀrder och vÀgleda konsumenten till rÀtt instanser för att lösa eventuella problem och konflikter.

Vi pÄ Sverigesmatkassar.se arbetar kontinuerligt för att hÄlla vÄr information om matkassar uppdaterad. Denna information Àr dock under stÀndig förÀndring och vi kan sÄledes inte garantera att informationen alltid Àr korrekt.

Sverigesmatkassar.se, eller dess Àgare, kan ej krÀvas pÄ skadestÄnd eller nÄgon form av ersÀttning, samt ses som delaktig, vid skador och konflikter som uppstÄr mellan dig som kund och de matkassar du vÀljer att registrera dig hos.

Vidare har Sverigesmatkassar.se ingen som helst delaktighet i de avtal som skrivs mellan dig och matkasse-leverantörer. Sverigesmatkassar.se ansvarar endast för innehÄll som publiceras pÄ webbsidan (Sverigesmatkassar.se), vilket Àr skyddat enligt upphovsrÀttslagen.

Vid tvister, problem eller missnöjen hÀnvisar vi till respektive matkasse-leverantör dÀr tjÀnsten nyttjats.

Dina rÀttigheter

Som anvÀndare av Sverigesmatkassar.se har du rÀtt att begÀra ut en specifikation av de uppgifter vi har om dig, samt krÀva insyn i hur vi hanterar uppgifterna. Du har ocksÄ rÀtt att krÀva att uppgifterna korrigeras, begrÀnsas eller tas bort i enlighet med personuppgiftslagen och GDPR. Vid olösta problem har du rÀtt att kontakta den nationella dataskyddsmyndigheten.

Ändringar av villkor

Sverigesmatkassar.se har rÀtt att Àndra villkoren efterhand. LÀs dÀrför igenom dem med jÀmna mellanrum för att hÄlla dig uppdaterad pÄ villkoren som gÀller. Genom att du fortsÀtter anvÀnda tjÀnsten anses du ha godkÀnt eventuella Àndringar.